Open atelier

Als docent Beeldende Kunst en Vormgeving vind ik het heel inspirerend om in mijn eigen atelier de gelegenheid te bieden aan cursisten die creatief beig willen zijn. De schildercursus is voor beginners en gevorderden met veel individuele begeleiding! Naast teken en schilder oefeningen werkt iedereen aan een onderwerp naar keuze. We werken met water oplosbare olieverf. Zowel technieken als theorie worden tijdens de les behandeld.

Watervermengbare olieverf

In het atelier werken we met watervermengbare olieverf. Het is pure olieverf          dat is aangepast zodat je het kunt verdunnen met water. Het is een            oplosmiddel vrije olieverf waarbij terpentine vervangen wordt door water.              Het is beter voor gezondheid en milieu. De verf heeft alle voordelen van olieverf. 

Drie introductielessen voor € 55,00 inclusief materiaal.

In de drie lessen werken we aan kleine opdrachten waarbij je goed kennis maakt met de olieverf en benodigdheden. Tijdens de introductielessen maak je gebruik van de verf en materialen van het atelier, incluisief de schilderdoekjes.

Twaalf vervolglessen voor € 210,00  exclusief materiaal.

Een open atelier ochtend is van 9.15 tot 11.45 uur.
Een open atelier middag is van 13.15 tot 15.45 uur.
Een open atelier avond is van 19.15 tot 21.45 uur.

Inloop vanaf `s ochtends 9.00, `s middags 13.00 of `s avonds 19.00 met een lekker kopje koffie of thee.

Een cursus gaat van start bij minimaal vier aanmeldingen.
Mocht u enthousiast zijn geworden kunt u mij bellen of mailen. 

We gaan dit seizoen met kleine groepjes van start met de nodige aanpassingen om ervoor te zorgen dat we op een verantwoorde manier prettig kunnen schilderen.                                                          

Tot ziens in atelier `t Pakhuis in Zwolle